WoonWerkGeluk zorgt met maatwerk interieuradvies voor een woonomgeving waar bewoners blij van worden en zich nog meer thuis voelen.

Een interieur dat past bij de bewoner(s); daar helpt WoonWerkGeluk graag bij. Voor de één is het inrichten van een (nieuw) huis of een verbouwing een heerlijke bezigheid.  Voor de ander een ware zoektocht met getwijfel tussen verschillende woonstijlen en sferen en vele vragen. Over kleur- en materiaalgebruik. Het effect van verlichting. Keuzes maken. Logica aanbrengen. Smaken samenvoegen. En dat het liefst met een persoonlijke touch; niet alsof het interieur rechtstreeks uit een showroom komt. Voor mij is het een passie die ik graag inzet!

“Mijn ervaring is dat bewoners zich veel fijner en gelukkiger voelen in een interieur dat past als een jas. Waarbij je je meteen thuis en op je gemak voelt. En tot rust komt. Of juist wordt geprikkeld om leuke dingen met elkaar te doen. Of allebei. Als je maar voelt en ziet wie er in dat huis wonen en wat zij belangrijk vinden in het leven. En dat het past bij hun levensfase.”

Geluk(t)!

Babykamer Loek

Mediationpraktijk Roelands

Vastgoedfotografie

Verzekeringskantoor Tilburg