De familie Feenstra, vader en moeder (46), dochter (14) en zoon (8), zijn echte levensgenieters. Belangrijke thema’s in hun leven zijn strand, water, zeilen, sporten, samen eten en borrelen met vrienden en genieten van de goede dingen van het leven. Vader houdt van strak en modern, moeder meer van een landelijke uitstraling. De kids willen chillen en/of spelen. Centrale vraag van de familie Feenstra “hoe krijgen we meer rust en eenheid in onze woonruimtes op de benedenverdieping en voegen we verschillende smaken samen”. Een mooie uitdaging voor Ingeborg van WoonWerkGeluk.

De functies van de ruimtes werden gedeeltelijk ”omgegooid”: de eetkamer werd speelkamer. Daardoor ontstond er meer scheiding tussen de bezigheden voor de volwassenen en de kinderen. Terwijl de samenhorigheid bleef. De liefde voor strand en water kwam letterlijk terug in het kleurgebruik. De verschillende smaken waren goed te mixen. Eén grote leefbank en het gebruik van enkele grote objecten zorgden voor meer rust in de woonkamer. En een mooi erfstuk is opgeknapt en heeft een mooie plek in de serre gekregen. Het interieur is nog steeds in beweging en groeit. En dat is ook goed. Het hoeft niet ineens af. De basis ligt er in ieder geval in de vorm van moodboard, plattegronden, meubel- en stijlkaarten.

Familie Feenstra over WoonWerkGeluk:

Ingeborg heeft heel goed gekeken naar wie wij zijn en ze heeft geluisterd naar onze wensen over hoe wij willen leven. Door middel van moodboards en tekeningen heeft ze haar ideeen voor ons uiteengezet. Regelmatig kijken we nog naar haar ideeen wanneer we aanpassingen willen doen aan onze woonkamer.
Het interieuradvies van Ingeborg  is de leidraad geworden voor onze interieurkeuzes.

Leave a Reply