De belangrijkste vraag van Ad Aarts en Patrick van der Wouw was: ‘’kun jij ervoor zorgen dat ons kantoor een eigentijdse uitstraling krijgt waarbij openheid en transparantie de kernwoorden zijn?”

Tijdens mijn eerste bezoek aan het kantoor van Aarts en van der Wouw waar alle wensen en ideeën werden geïnventariseerd, zat ik niet alleen in mijn rol als interieuradviseur. Ik kroop ook gelijk in de huid van de werknemers en de cliënten. Mijn eerste indruk heb ik gelijk gedeeld. De spreekkamer direct naast de balie aan de voorzijde van het pand voelde benauwend. Gelukkig mocht ik aan de slag door alle niet dragende muren weg te denken. In het interieurplan is onder andere de spreekkamer verplaatst. Waardoor er een open ontvangst ontstond. En de twee aparte kantoorruimtes zijn gescheiden door een glazen wand wat letterlijk bijdraagt aan transparantie. WoonWerkGeluk associeerde verzekeringen en hypotheken met groei, leven en gezondheid. Qua kleurgebruik en styling zijn er daarom elementen gebruikt uit de natuur. Dit straalt rust en vertrouwen uit. Zowel de eigenaren als de medewerkers ervaren nu dagelijks dat ze zelf met veel meer plezier in de vernieuwde omgeving werken. En de klanten die regelmatig binnenlopen zijn complimenteus. Er is gekeken naar een gezamenlijke lunchplek die voorheen nog niet bestond. Een leuke bijkomstigheid is dat de huisstijl en website vervolgens ook zijn aangepast. Zodat het totaalplaatje klopt.

Patrick van der Wouw over zijn ervaring met WoonWerkGeluk:

“Ingeborg heeft met haar open blik, haar inzicht maar vooral haar inlevingsvermogen ervoor gezorgd dat wij nu werken in een modern en open kantoor. Haar frisse ideeën sloten perfect aan op de wensen die wij hadden en zij wist dit perfect te vertalen naar een concept voor een prettige werkplek, waarin wij onze klanten met trots kunnen ontvangen. Ingeborg, enorm bedankt voor je bijdrage!”

Leave a Reply